JANNA is een product van Ciso4You B.V.              

 

 

JANNA het online Bewustwording platform voor Informatie Veiligheid.

 

Bewustwording

 

Informatieveiligheid draait om  mensen en de manier waarop ze met informatie omgaan. Bewustwording is de eerst stap op weg naar veiligheid.

 

Traditionele programma’s niet effectief

 

De traditionele aanpak is meestal algemeen en  kostbaar, Het meetbare effect is vaak teleurstellend.  Daardoor wordt de bewustwordingsaanpak vaak verwaarloosd. Anderr maatregelen worden daardoor minder effectief.

 

Moderne online oplossing

 

Het JANNA platform levert een eenvoudige en doeltreffende online oplossing om bewustwording te stimuleren. Het is een slimme  combinatie van moderne technieken op het gebied van verandermanagement, e-learning, intern communicatie en social media technologie. Samen met de campagne filosofie zorgt dit ervoor dat medewerkers individueel en gezamenlijk worden aangesproken.  

 

Continue aandacht

 

Met JANNA wordt een permanente kennisbron gecreëerd, een plek waar alle vragen, opmerkingen en meldingen op het gebied van informatie veiligheid samenkomen. Periodieke campagnes worden gericht op speciale thema’s en doelgroepen.

 

Gedragsverandering en veiligheidscultuur

 

De aanpak is gebaseerd op de meest actuele kennis op het gebied van verander management, organisatieontwikkeling, leergedrag en interne communicatie. JANNA motiveert medewerkers om aandacht te besteden aan informatieveiligheid en aan het veranderen van hun houding. JANNA geeft medewerkers toegang tot kennis en vaardigheden zodat ze ook daadwerkelijk actie kunnen nemen. Medewerkers zullen met het gebruik van JANNA merken dat informatie beveiliging niet vrijblijvend is. 

 

Engagement

 

Bij JANNA is veel aandacht besteed aan de manier waarop medewerkers worden geprikkeld om actief en enthousiast deel te nemen aan campagnes. De sleutelwoorden : vormgeving, speelsheid, afwisseling, actualiteit en verrassing. Centraal staat “engagement”.

 

Meten is Weten

 

JANNA kent ook een aantal meetinstrumenten die  inzicht geven in het veranderende gedrag van de medewerkers en  de ontwikkeling van het beheersingsniveau van management de informatieveiligheid.

 

Sterk betere ROI

 

Inzet van JANNA  vergroot de bewustwording op het gebied van Informatieveiligheid. JANNA reduceert het productiviteitsverlies van algemene programma’s .JANNA levert een significant betere ROI dan de traditionele benadering met workshops en grote bijeenkomsten.

 

JANNA als Service

 

Organisaties die besluiten om JANNA te gebruiken nemen een abonnement op de JANNA service, die kan worden ingericht naar hun eigen wensen. Het JANNA platform kan worden aangepast aan de huisstijl, kan organisatie-specifieke informatie en gedragsregels bevatten en kan gepresenteerd worden als een in-house applicatie. JANNA is een product van Ciso4you.

 

 

Ga naar de JANNA website:  www.ViaJanna.nl         of      bekijk hier JANNA whitepapers

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 by Ciso4you B.V.                              Algemene voorwaarden.

Ciso4You​​
Infosec Guidance

Tel.: 0651 367 675    

                           Privacy verklaring.