SERVICES

 

Ciso4you 

  • Adviseert over informatieveiligheid 

  • Ontwerpt bewustwordingsprogramma’s

  • Doet  audits op het gebied van informatiebeveiliging

  • Plaatst op tijdelijke basis CISO’s

  • Geeft forensische adviezen over informatiebeveiliging

 

 

 

 

1/7
Beleid Informatie veiligheid

 

Wij helpen klanten met het ontwikkelen van beleid voor het beveiligen van informatie.

Ons uitgangspunt is ISO 27001 en 27002.  Beleid baseren wij op een grondige analyse van de organisatie We gaan hierbij uit  van bestaande feiten en een aantal zelf ontwikkelde  scans en survey . We brengen de huidige situatie in kaart en geven aan welke veiligheidsniveaus bereikbaar zijn, binnen welke tijd en tegen welke kosten. Klanten krijgen een duidelijke plan, met begroting en te behalen resultaat.

 

Bewustwording programma's

 

Bij het ontwikkeling van bewustwordingsprogramma’s maken wij gebruik van ons eigen  informatie security platform JANNA. Dit platform combineert op een intelligente manier  principes van informatiebeveiliging, verandermanagement, cultuurverandering, leergedrag en  social media technologie. Door middel van de bewustwordingsprogramma’s wordt een veiligheidscommunity gebouwd  en wordt systematisch gewerkt aan het bouwen van een pro-actieve veiligheidscultuur.

 

Audits Informatie veiligheid

 

Wij voeren audits uit op het gebied van informatieveiligheid. Een aantal leden van ons team zijn gecertificeerd auditeur van ISO 27001 en 27002.  Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van freelance auditors die kunnen worden ingezet. Vooraf worden heldere afspraken gemaakt over kosten en opbrengsten.

Interim CISO's

 

Indien organisaties daar behoeften aan hebben, kunnen wij op korte termijn  experts beschikbaar stellen die tijdelijk de rol van Ciso kunnen vervullen. Organisatie die informatiebeveiliging die heel snel een flinke stap willen zetten en niet over de benodigde expertisen beschikken, kunnen van deze flexibele dienstverlening gebruik maken. Ook minder grote organisaties die niet met een full time Ciso kunnen werken, kunnen gebruik maken van een part-time oplossing.

Forensische adviezen en ondersteuning

 

Omdat steeds vaker een beroep wordt gedaan op juridische conflictoplossing, is het van belang om op het terrein van de Informatie Beveiliging mogelijke incidenten op te kunnen sporen, vast te kunnen leggen en te kunnen reconstrueren op een manier die in juridische zin overtuigend is. Niet alleen is dit noodzakelijk voor het veiligstellen van de eigen ondernemingsbelangen maar, gelijktijdig, ook die van zakenpartners en klanten. Ciso4you kan klanten zowel vooraf adviseren als ook achteraf ondersteunen.

© 2015 by Ciso4you B.V.                              Algemene voorwaarden.

Ciso4You​​
Infosec Guidance

Tel.: 0651 367 675    

                           Privacy verklaring.